ilustrasjon-falabrasil3INTERAKTIV CD/DVD

En interaktiv CD-ROM eller DVD-ROM har mange bruksområder. Mediet egner seg meget godt til bedriftspresentasjoner, produktkataloger, opplæring og underholdning. Vi har lang erfaring og god kompetanse innen CD-ROM/DVD teknologi. Dette gjør det mulig for oss å optimalisere og skreddersy løsninger for ditt behov. Vi benytter i hovedsak Adobe Director 12 som utviklingsverktøy for våre interaktive CD og DVD.

På en CD-ROM og DVD er det mulig å kombinere tekst, film, bilder, animasjon, musikk, linker til Internett osv. Denne kombinasjonen gjør en interaktiv CD eller DVD meget effektiv og spennende. Dette gjør det mulig for brukeren til å følge sine egne veier i utforskningen av materialet, og velge det stoffet som brukeren er ute etter.

En interaktiv CD-ROM eller DVD-ROM er en kostnadseffektiv og engasjerende måte å markedsføre din virksomhet og utfyller ditt nettsted. Disse flotte salgsverktøyene kan bli sendt til klienter eller distribueres på messer.

På grunn av det faktum at alle data finnes på selve platen blir lastetiden ubetydelig i motsetning til den samme informasjonen blir overført over Internett. I tillegg kan CDer og DVDer sees hvor som helst og når som helst uten behov for en Internett-tilkobling. Men hvis det er en Internett-tilkobling til stede, kan interaktive CDer og DVDer ha kontakt med Internett, og sende data, rapportering, kontaktskjemaer etc.

Interaktive DVDer har mer lagringsplass enn CDer, som gir mulighet for mer medierike interaktive applikasjoner.

 

PRODUKSJONSPROSESSEN

Produksjonsprosessen starter når vår kundekontakt har møte med deg og gir et detaljert teknisk forslag basert på dine krav og behov. Når vi har studert dine ønsker og krav, vil vi utarbeide en storyboard for ditt prosjekt. Når vi er blitt enige om hva vi skal gjøre, oppretter vi designet og det grafiske brukergrensesnittet. Når design prosessen er fullført, vil vi lage funksjonaliteten. Vi vil grundig teste applikasjonen for å sikre kompatibilitet på tvers av ulike plattformer og PC typer.

 

Det finnes en del typer media formater på markedet i dag:

  • CD-plate har en kapasitet på intill 800 megabyte (vanligvis 700)
  • Enkeltsidige enlags DVD-plater som har en kapasitet på 4,7 gigabyte.
  • Tolags, ensidig DVD har en kapasitet på ca. 9 gigabyte.
  • Tolags, tosidig DVD har en kapasitet på ca. 17 gigabyte.
  • Blu-ray har en kapasitet på 25 gigabyte pr. lag. Det finnes i dag Blu-ray plater på intill 128 gigabyte.