Vi digitaliserer gamle videoformater enten til DVD, BLURAY eller DATAFILER

Videokassetter varer ikke evig, få digitalisert materialet!

Det finnes fremdeles tusenvis av gamle utgåtte videokassetter i de tusen hjem. De blir ikke spilt ofte, både kamera og maskin er ryddet bort. Innholdet kan være verdifullt, særlig når vi snakker om egne opptak av forskjellige hendelser i livet. Nå har du en enestående mulighet til å gjøre dem digitale, den beste måten å sikre dem for nye generasjoner.

Som kunde hos oss skal du føle deg trygg. Vi håndterer umistelige verdier, og tar alle oppdrag like seriøst. Vellykket digitalisering handler om godt utstyr, gode systemer og et våkent øye for kvalitet. Vi bruker kun profesjonelle avspillere av meget høy kvalitet. All video går igjennom en TBC og blir om nødvendig fargekorrigert. Vi har høye krav til oss selv, og ønsker å yte god service.


GARANTI
Med over 20 års teknisk erfaring innen videoteknikk, kan vi garantere for kvaliteten. Hvis det er feil eller mangel på arbeidet vi har utført, kan du sende materialet på nytt til oss og vi lager en ny kopi.


Vi digitaliserer fra følgende videokassetter
VHS, VHS-C, S-VHS, SVHS-C, Hi8, Video8, Digital8, Mini DV, DV, DVCAM, DVCPRO, U-MATIC, U-MATIC H, BETACAM og BETACAM-SP

Nedenfor er våre priser på kopiering/konvertering til digitalt format.

rack

Overføring til DVD

Her digitaliserer vi over på DVD plate. Innspillingen skjer med lav komprimering, dvs. maks 90 minutter pr. DVD-plate, og primært en DVD per kassett (hvis ikke annet er avtalt) Vi benytter kun profesjonelle DVD-R plater av høy kvalitet. Dette for å opprettholde en lang varighet på dvd-platene. Inkludert i prisen får du med print på selve platen. (Du må selv beskrive hva du ønsker av bilde ellet tekst. Vi kan grabbe bilde fra videoen hvis ønskelig)

PRISER

1 - 4 kassetter: kr. 290,- pr. kassett

5 - 9 kassetter: kr. 250,- pr. kassett

10 - 19 kassetter: kr. 200,- pr. kassett

20 - 39 kassetter: kr. 170,- pr. kassett

Ekstra DVD-kopier koster kr. 50,- pr. stk

DVD

Overføring til Blu-ray

Untitled Document

Her digitaliserer vi over på BLU-RAY plate. Fordelen med Blu-Ray er at platene har større lagringsplass, noe som dermed resulterer i at vi kan øke lengden og kvaliteten på hver plate. Dette krever imidlertid en avspiller som har støtte for BluRay. På Blu-Ray legger vi inntil 4 timer på en disc. Inkludert i prisen får du med print på selve platen. (Du må selv beskrive hva du ønsker av bilde ellet tekst. Vi kan grabbe bilde fra videoen hvis ønskelig)

PRISER

1 - 4 kassetter: kr. 340,- pr. kassett

5 - 9 kassetter: kr. 300,- pr. kassett

10 - 19 kassetter: kr. 250,- pr. kassett

20 - 39 kassetter: kr. 220,- pr. kassett

Ekstra Blu-Ray kopier koster kr. 60,- pr. stk

BluRay

Overføring til datafil

Her digitaliserer vi til en digital fil du selv kan importere i et redigeringsprogram eller om du bare ønsker å spille den av på datamaskinen. Vi leverer filene på moderne MP4 format. I utgangspunktet skal disse filene kunne spilles greit av på det meste, men det kan i noen tilfeller være nødvendig å installere en kodek. Du kan enten legge ved en ekstern harddisk, eller kjøpe en hos oss.

PRISER

1 - 4 kassetter: kr. 290,- pr. kassett

5 - 9 kassetter: kr. 250,- pr. kassett

10 - 19 kassetter: kr. 200,- pr. kassett

20 - 39 kassetter: kr. 170,- pr. kassett

Ønsker du både digitale filer, samt DVD eller
Blu-Ray, kommer et tillegg på kr. 80,- pr plate

Redigering og etterarbeide

Ønsker då å ha redigert dine opptak? Da kan vi redigere etter dine ønsker og setter opp video/DVD etter de nummereringene du gjør på kassettene dine. Det er også mulig å slette uønsket materiale, samt sette tekst på filmene dine med årstall, titler og lignende. Vi kan også legge på passende musikk fra vårt innholdsrike arkiv om dette er ønskelig. Hvis du ønsker denne tjenesten bør du beskrive dine ønsker i skjemaet du legger ved kassettene. Last ned skjemaet her

PRISER

Kr. 350,- pr. påbegynte halvtime

 

 

 


redigering

Slik går du frem dersom du ønsker å bestille digitalisering av video

Alternativ 1
Du kan levere kassettene til oss i Telemarksgata 18, 3724 SKIEN. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08.00 til 16.00. Husk å avtale møte på forhånd


Alternativ2

Du kan sende kassettene til oss. Dette bør avtales på forhånd på tlf.: 922 30 513 eller på e-post


OBS:  DETTE MÅ GJØRES NÅR MATERIALET LEVERES TIL OSS

  1. Sammen med kassettene må du legge ved et skjema som beskriver hva vi skal gjøre, samt dine kontaktopplysninger. 


  2. Pakk kassettene i en eske og send pakken som Norgespakke. Egnete pappesker får du også kjøpt på posten. Send oss gjerne sporingsnummeret på e-post. Når vi mottar filmene, gir en tilbakemelding. Når filmene er ferdig digitalisert, sender vi alt tilbake i posten mot oppkrav.

  3. Normal ventetid er 2-3 virkedager fra vi får materialet til vi sender det tilbake ferdig digitalisert i ønsket format.

 

Har du noen spørsmål? Ta kontakt!